Route

Er zijn veel geplande, budget- en charterdiensten op zowel Lissabon als Porto van zowel grote als regionale internationale luchthavens.
Veel provinciale luchthavens verlenen ook diensten naar Faro, dat is een makkelijke 4 uur snelweg rijden naar het Noorden- u kunt ook sightseeing in de Alentejo en Lisboa onderweg doen.

Lissabon (Lisboa)
Leziria ligt op 1½ uur rijden ten noorden van de luchthaven Portela van Lisboa; Er zijn 2 autosnelwegen, die beide hebben tol (Peage) secties. Wij raden u aan om de rustiger A8 te nemen die vervolgens smelt met de A17 met een uitgang die gemakkelijk bij ons is.

Uitgebreide routebeschrijving wordt geleverd bij uw reserveringsbevestiging.

Porto (Porto)
Mocht u kiezen om naar Porto’s nieuw verlengde luchthaven van Sao Francisco de Carneiro te vliegen, dan is Leziria in totaal ongeveer 2 uur rijden, naar het zuiden naar de stad, dan volg je de borden naar Lisboa; Vervolgens gaat u naar de A29 richting Aveiro dan zuidwesten met de A25 en A17. Bij het verlaten van deze snelweg bent u dan ongeveer 2 km van uw vakantiehuis in Casa das Flores.

Uitgebreide routebeschrijving wordt geleverd bij uw reserveringsbevestiging.

Voor informatie over tolheffingen klik hier
Hieronder staat een indicatie van de tol die u op uw reis kan ondergaan en hieronder vindt u gedetailleerde informatie over het tolsysteem op de Brisa website – www.brisa.pt

Porto Euro
Van Porto op A1 / A29 / A25 / A17 rond € 10 eenmalige reis
(Van Porto naar Aveiro op A1 = € 3,00 + A25 camera tolls op plaatsen, sommige secties zijn FOC, start van A17 naar Monte Redondo = € 7)
Van Porto via de A29, A25 route zijn er automatische camera tolgelden – vraag u meer informatie bij de autoverhuurbalie of neem contact met ons op Casa das Flores Apartments

Lissabon Euro
Van Lissabon naar Varzeas op A17 & A8 ongeveer € 10 enkele reis in totaal
Er zijn 2 aparte tolafdelingen, het middelste deel van je reis is FOC

Obidos Euros
Varzeas naar Tornada (nr Óbidos) ongeveer € 5 enkele reis
Voor volledige informatie over tol, het netwerk en hoe de tolbelasting wordt geladen, gaat u naar de Brisa-website – www.brisa.pt – er is een Engelstalige knop bovenaan en als u uw tol wilt berekenen, kunt u deze vinden onder tarieven voor toltarieven -Hoe tol worden bepaald en aan de onderkant van de pagina is er een tolrekenaar (goed verborgen dus kijk er omheen).

Het is belangrijk om op te merken dat u nooit de Green ViaVerde rijstroken moet gebruiken op de tolhutten, aangezien dit strikt is voor mensen die geregistreerd zijn en een toltoken hebben die hun reis berekenen. Als u deze route per ongeluk neemt, kunt u serieus boete krijgen, plus de kosten van uw reis, ongeacht hoe kort u kan komen tot € 40 / € 50 of meer.

Reageren is niet mogelijk