Auto huren in Portugal

Mocht u informatie zoeken over het huren van een auto in Portugal, kunnen wij u misschien op weg helpen.

Informatie onder de afbeelding.

Huur een auto zonder gedoe!

Auto huren in Portugal Tips

Een aantal tips:

– Tol in Portugal werkt op twee verschillende manieren; er is tol waarbij bij de tolpoortjes betaald moet worden, d.m.v. contant, credit card of Via Verde. Daarnaast zijn er snelwegen met electronische tol. Hiervoor is een kastje nodig. Indien deze niet aanwezig is, wordt een boete geriskeerd. Dit kastje wordt door alle verhuurmaatschappijen verstrekt en zal bij het ophalen van de auto worden gevraagd of u dit wilt hebben. Hoewel er geen kastje nodig is tot Casa das Flores, adviseren wij u deze wel te nemen. Wegen richting Noorden en Oosten bevatten wel de electronische tol en de alternatieve wegen zijn wellicht mooier om te rijden, maar kosten veel tijd. Daarnaast biedt het kastje de mogelijkheid op de snelwegen met tolpoortjes de Via Verde baan te nemen.

– Kies niet voor de mogelijkheid om de auto met lege benzinetank in te leveren. Het zal erg lastig zijn de auto zo leeg mogelijk in te leveren, terwijl u hier al wel voor betaald. Beter is het om dichtbij Casa das Flores vol te tanken en vlak voor het vliegveld af te tanken.

– Sluit een all-risk verzekering bij een broker, dit scheelt meestal in kosten. Het is dan niet nodig nog extra verzekeringen aan de balie af te sluiten!

– Let op de afleverlocatie van de verhuurmaatschappijen. Sommigen leveren op het vliegveld, wat meestal duurder is door Airport tax en voor andere is een transfer nodig naar een locatie net buiten het vliegveld.

Een auto huren in Portugal, zonder gedoe kan met Sunny Cars. 

Vervelende verrassing: Verzekering die je zeker niet nodig hebt

Sunny Cars

Sunny Cars is een broker die online de prijzen vergelijkt van alle verhuurmaatschappijen. Daarnaast biedt Sunny Cars standaard volledige dekking, zonder gedoe.

Wijzelf en onze gasten hebben veel via Sunny Cars gehuurd en adviseren u hiervan gebruik te maken.

Klik hier voor het Sunny Cars aanbod

Reacties zijn gesloten.