Casa das Flores Portugal

Bem-vindo!

Casa das Flores Portugal aan de Costa de Prata telt 3 sfeervolle appartementen met allemaal een eigen privé terras. Onze Casa das Flores heeft een ruim zwembad (10 bij 5 meter) en ligt 15 minuten rijden van brede, zachte witte zandstranden aan de Costa de Prata (Zilverkust). Casa das Flores ligt in een klein dorpje Leziria en is op 1,5km gelegen van een groter dorp Monte Redondo. Monte Redondo heeft een supermarkt, verschillende winkeltjes een bus en treinstation. 

Casa das Flores is vanaf april 2024 eigendom van Wouter en Nikki en hun kinderen Sophia en Joa. Wij streven naar een hoge tevredenheid bij onze gasten. Onze voorgangers Pieter en Nouschka hebben namens Casa das Flores reeds meerdere erkenningen hiervoor mogen ontvangen, zoals de Travel & Hospitality Award 2020 en 2021, waarbij zij zijn genomineerd door gasten die bij hen hebben verbleven. Daarnaast hebben wij een hoge klanttevredenheid in alle jaren via Booking.com (9,3 in 2021). 

In de omgeving van Casa das Flores zijn zeer veel restaurants, kijk op de uit eten pagina voor meer informatie. Op loopafstand zijn cafés en pastelaria’s waar u kunt ontspannen met een kopje koffie, wijn of een biertje en misschien een lichte snack eten (Petiscos). De bakkers hebben de hele dag vers warm brood, ook op zondag. In dit gebied heerst er nog rust en persoonlijk contact en dat zal bij onze Casa das Flores niet anders zijn.

Casa das Flores is ideaal gelegen voor het ontdekken van Portugal, in de regio Leiria en aan de kust van de Costa de Prata in Centraal Portugal. Casa das Flores biedt rust, veel mogelijkheden voor activiteiten en perfect gelegen voor veel bezienswaardigheden. In combinatie met ons fijne zwembad, dichtbij stranden en onze comfortabele appartementen is ontspanning niet moeilijk.

De ideale ingrediënten voor een geweldige vakantie en de mooiste herinneringen!

Wij heten u van harte welkom bij onze Casa das Flores.

Klik hier voor de appartementen

Reacties zijn gesloten.