COVID-19 / Coronavirus tijdelijke voorwaarden

Gratis annuleren en vouchergarantie, zonder zorgen nu boeken!

Het is een uitzonderlijke situatie waar we nu met zijn allen in staan. Thuiswerken, kinderen lesgeven en vooral social distance. Het is niet niets.

Daarnaast is het ook misschien nog onduidelijk of de zomervakantie door kan gaan. Wij zijn positief; onze accommodatie blijft beschikbaar, het aantal besmettingen in Portugal en met name onze regio zijn relatief laag en lijkt onder controle.

Voucher

Gezondheid en een onbezorgde vakantie zijn voor ons erg belangrijk. Hoewel wij dus rekening houden met reizen in de zomervakantie, willen wij ons zo flexibel mogelijk opstellen.

Mocht (straks blijken dat) er voor verblijf bij Casa das Flores niet gereisd kan worden of als je er zelf voor wil kiezen om de vakantie uit te stellen, bieden wij je een voucher aan voor het bedrag van de reservering. De voucher kan gebruikt worden tot 31 december 2022, hierna zal het bedrag door ons worden terugbetaald. Mocht je gebruik willen maken van de voucher mogelijkheid, kan dit tot 2 weken voor verblijf bij ons aangegeven worden.

Gratis annuleren

Mocht je niet willen kiezen voor een voucher, kan dit ook. Dan wordt het verblijf geannuleerd en alle (voorschot)bedragen direct terugbetaald.

Betalingen

Omdat wij begrijpen dat de huidige situatie nog veel onzekerheden met zich meebrengt, willen wij als aanpassing op onze voorwaarden de mogelijkheid bieden om de aanbetaling van 50% te verlagen naar 10% en het restant van het bedrag tot 2 weken voor verblijf te betalen. De termijn voor annuleren passen wij daarbij ook aan naar de 2 weken, in plaats van de 4 weken voor verblijf.

Deze speciale COVID-19 voorwaarden gelden voor boekingen tot 1 april 2021.

Voor onze standaard voorwaarden verwijzen wij naar onze website.

Mochten er vragen, verzoeken of andere redenen zijn om contact met ons op te nemen… aarzel niet en mail, stuur een bericht of bel: +351910719707 / info@casadasflores.nl

Reacties zijn gesloten.