Porto en Lissabon – stadstour met gids

De steden Porto en Lissabon zijn vanaf Casa das Flores goed te bezoeken.

Casa das Flores ligt op circa 1:15 uur van Lissabon en een 1:30 van Porto. De steden bieden veel bezienswaardigheden en heerlijke plekken om wat te eten of drinken.

Casa das Flores werkt samen met stadsgidsen voor Porto en Lissabon. De perfecte manier om de stad te ontdekken. Er zijn verschillende tours, zelfs per boot!

Wij kunnen voor u de rondleidingen regelen. Laat ons weten als u interesse heeft via info@casadasflores.nl of +351 910 719 707.

Lissabon – Thuis in Lissabon – Stephanie

Je komt naar Lissabon. Dan wil je natuurlijk de mooiste plekjes zien, goed eten en de Portugese sfeer opsnuiven. Maar wat je vooral wilt is lekker even opladen. Nieuwe inspiratie op doen. Tot rust komen en misschien wel tot jezelf komen. Of juist tot elkaar. Daar word je blij van. Als je net als ik niet van (massa) toerisme houdt, dan is het wel handig te weten waar de verborgen pareltjes zich bevinden en waar je beter niet kunt komen. Tourist traps, slecht eten en lange wachtrijen daar houden we niet van toch?!

www.thuisinlissabon.nl

Porto – Portours

Kom naar Porto, de stad die het land van Portugal heeft genoemd, we zullen je rondleiden! We nemen je mee naar plaatsen die je moet zien. Vind jezelf dwalend door de historische straten en leer meer over deze stad met de bijnaam “Invicta”. We brengen je naar plaatsen met enkele van de mooiste uitzichten ter wereld, heb je ooit de zonsondergang over de Douro-rivier gezien? Of u nu rustig aan wilt doen en wilt genieten van een ontdekkingsdag of meer wilt genieten van een schilderachtige reis door de Douro-regio met zijn adembenemende uitzichten, wij zijn uw jongens. Onze rondleidingen zijn privé.

www.portours.eu

Reacties zijn gesloten.