Uw reis naar Portugal

Voor uw reis naar Casa das Flores en Portugal hebben wij een aantal tips. Laat ons weten als wij u verder kunnen helpen.

Er zijn veel geplande, budget- en charterdiensten op zowel Lissabon als Porto. Transavia vliegt rechtstreeks op Lissabon vanaf Schiphol, Eindhoven en Rotterdam.

Klik hier voor het Transavia aanbod van vluchten

Besparen op de parkeerkosten – Vliegen en Parkeren

U kunt niet alleen op vliegtickets besparen, ook parkeerplaatsen rondom vliegvelden kunt u vele malen voordeliger reserveren dan u vooraf wellicht dacht. Via boekingsplatform Vliegen en Parkeren kunt u parkeerplaatsen reserveren bij Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse luchthavens.

Begint uw reis naar Casa das Flores vanaf Schiphol? U heeft een Schiphol Airport parking al binnen enkele minuten gevonden en gereserveerd. Selecteert het juiste vliegveld en uw reisdata en u vindt direct het beschikbare aanbod. U kunt vervolgens direct reserveren en bent zo van een voordelige parkeerplaats voorzien.

Voor informatie over huurauto en tolheffingen klik hier

Vliegen naar Portugal
Vliegen op Lissabon (Lisboa)

Leziria ligt op 1½ uur rijden ten noorden van de luchthaven Portela van Lisboa; Er zijn 2 autosnelwegen, die beide hebben tol (Peage) secties. Wij raden u aan om de rustiger A8 te nemen die vervolgens overgaat in de A17 met de afrit Monte Redondo.

Vliegen op Porto

Mocht u kiezen om naar Porto’s luchthaven van Sao Francisco de Carneiro te vliegen, dan is Leziria in totaal ongeveer 2 uur rijden, naar het zuiden naar de stad, dan volg je de borden naar Lisboa; Vervolgens gaat u naar de A29 richting Aveiro dan zuidwesten met de A25 en A17. Bij het verlaten van deze snelweg bent u dan ongeveer 2 km van uw vakantiehuis in Casa das Flores.

Uitgebreide routebeschrijving wordt geleverd bij uw reserveringsbevestiging.

Voor informatie over huurauto en tolheffingen klik hier

Reacties zijn gesloten.