Omgeving

In de buurt van Casa das Flores kan je fietsen, karten, paardrijden (bij het nabijgelegen paardensportcentrum), wandelen, vissen, vogels spotten, watersporten zoals kajakken, surfen, zwemmen en windsurfen.

Mountainbiken is erg populair en de fietsroute in de buurt langs de Atlantische Weg wordt voortdurend uitgebreid. Wij hebben fietsen beschikbaar tegen zeer redelijke tarieven.

Vissen is hier meer dan populair – de wereldkampioenschappen werden hier in september 2006 in Portugal gehouden. Zoetwater en zeevissen zijn allemaal in de buurt binnen 5 tot 25 minuten rijden OF u kunt naar onze kleine rivier op het einde van de weg lopen.
Visvergunningen zijn vereist voor zowel zoetwater- en zeevissen in Portugal;
Voor vissen kunnen wij uw visvergunning aanvragen als u dit aangeeft bij het maken van uw reservering.
onze kleine rivier op het einde van de weg lopen.

Zeker te moeite waard en op rijafstand zijn de kloosters van Alcobaça, Batalha en Tomar of het middeleeuwse stadje Obidos.

Een dagje met de trein of auto naar Lissabon met zijn rijke historie behoort ook tot de mogelijkheden vanuit Monte Redondo. (treinstation). Het mooie plaatsje Aveiro met zijn zoutpannen en gondels moet u ook gezien hebben.

Ornitologie – dit is een uitstekend gebied voor vogels kijken, gelegen op de trekroutes en in een gevarieerd geografisch gebied.

Uit eten gaan in de buurt, kijk op de uit eten pagina.

Wandelen langs onze lokale wandelpaden en rivieroever. U vindt op loopafstand bars, cafés en pastelaria’s waar u kunt ontspannen met een kopje koffie, wijn of een biertje en misschien een lichte snack eten (Petiscos). De bakkers hebben de hele dag vers warm brood, ook op zondag. Raadpleeg de pagina Uit Eten voor meer gedetailleerde informatie of onze Wijn pagina.

Sight Seeing – zie enkele van de spannende plekken in Portugal en enkele van de stranden en rivieren dichtbij Casa das Flores.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.